Ден на Веригата на Доставки 2021

На 15 април 2021г. (четвъртък) екипът на Юнимастърс за четвърта поредна година организира честването на Европейския ден на веригата на доставките. (Supply Chain Day). След успешното провеждане на два предходни уебинара през 2019 и 2020 година, решихме да продължим традицията с организирането на полезна онлайн дискусия с нашите експерти. Като естествено продължение, тази година темата е  “Ефектът на COVID-19 върху логистиката и веригата на доставки – година по-късно.”  

Експерти на компанията разказаха накратко как се промени логистиката през изминалата година и как това се отрази на веригата на доставките. Множество въпроси на въпроси по различни теми, свързани с веригата на доставки и споделиха полезни практики как да се преборим с предизвикателствата в логистиката днес. 

За какво говориха панелистите?

Мирослав Варналиев (Ръководител морски и въздушни решения) сподели своята гледна точка какво точно се случи с въздушните и морски превози през изминалата една година в условията на пандемията на Covid-19 и как случващото се се отрази и продължава да се отразява на веригата на доставките.

Борис Коцев (Ръководител развитие и оптимизация на вътрешните превози) разказа какви промени се случиха с куриерските услуги и от какво бяха предизвикани.

Биляна Бончева (Ръководител развитие на дигитални решения и иновации) засегна темата за дигиталните решения за динамично управление и оптимизация на куриерските услуги и възможностите за самооблужване.

Валентин Георгиев (Управител, Юнимастърс Лоджистикс Срл. – Румъния) разказа за значението и ползите от фулфилмънт интеграцията, как се извършва, какво обхваша услугата и каква е разликата между e-fulfillment и 3PL/4PL.