Победител в томболата „Юнимастърс Онлайн Заявка” е… 

Голямото чакане приключи – вече са ясни всички победители в нашата томбола “Юнимастърс Онлайн Зявка”! Това сте всички вие – нашите клиенти. 

През последния месец в платформата MyUnimasters постъпиха стотици заявки, касаещи транспорт на стоки по въздух, море и суша. Изпратени бяха както от клиенти, които за първи път използват нашата платформа, така и от такива, които отдавна са забравили за традиционните методи на общуване с нас. Ще попитате какво общо има всичко това с наградата “Персонализирано обучение и съвет в сферата на логистиката от специалист на Unimasters Logistics SCS”. И ще бъдете напълно прави…

Всички вие, нашите клиенти, сте победители, защото през последния месец доказахте, че българският бизнес може да бъде в крак с новите технологии и модерния начин на работа, наложен от развитите държави. Доказахте, че можете да спестите време и пари. Можете да спестите усилия както на собствените си служители, така и на бизнес партньорите си. И не на последно място: доказахте, че дигитализацията на логистичния сектор е не само възможна, но и крайно наложителна. 

Ние от “Юнимастърс” вярваме, че единствено жаждата за нови познания и въвеждането в ескплоатация на нови технологии и системи е ключът към по-доброто “утре” на българския бизнес. Затова избрахме да ви подарим частица от нашия опит. Тя отива за големия победител: A.L. FILTER LTD и сделка BK00000676. Да им е честито! 

Вече се свързахме с тях, за да им съобщим добрата новина! А за всички, които все още не са се възползвали от предимствата на онлайн заявката, оставяме този линк тук с подробности как да ползвате платформата ни за самообслужване MyUnimasters. За всякакви въпроси може да се обръщате към нашия Клиентски център на телефон 0800 800 00 или на имейл customerhub@unimasters.com.