Юнимастърс в партньорство с Български Пощи за получаване на куриерски пратки

Юнимастърс в партньорство с Български Пощи за получаване на куриерски пратки

През 2024 година Юнимастърс ще направи крачка към разширяване на гамата от куриерски продукти и услуги, като представи ново решение за доставка на пратки вече и до куриерски офис, в партньорство с “Български Пощи”. Клиентите ще могат вече да получават своите куриерски пратки в удобно за тях време от най-близката до тях пощенска станция. Досега изпращането на куриерски пратки с Юнимастърс беше възможно единствено с опцията “доставка до адрес на получателя”.

Изпълнителният директор на Юнимастърс Лоджистикс АД г-н Николай Божилов споделя: “Нашата компания винаги се е стремяла към развитие и растеж и това ново партньорство с “Български Пощи’ има за цел да изведе нашите куриерски услуги на следващото ниво, като клиентите ще имат достъп до всичките 2973 клона от мрежата от пощенски станции на БП в страната. Този голям брой от физически точки за получаване на пратки, практически без аналог в страната, ще донесе допълнително удобство на нашите клиенти и ще ни позволи да разширим обхвата от услуги, като им предложим още по-висока добавена стойност.”

Стандартното транзитно време от момента на товарене на пратките от изпращач до пристигане на пратките в съответната пощенска станция за получаване ще е 1-2 работни дни, в зависимост от часа на готовност за предаване на пратката от изпращача в деня на изпращане и неговата географска локация. За доставки до пощенски станции в по-малки населени места, транзитното време ще е спрямо официалния график на обслужване на Български Пощи. Повече информация относно времето за доставка и ползите при получаване на пратка на Юнимастърс от куриерски офис, можете да намерите тук.

Допълнителните услуги, от които ще могат да се възползват получателите са: наложен платеж (с максимален размер до 3000 лв) и SMS известяване.

За Български Пощи: Български пощи от 144 години е националния пощенския оператор с най-голяма мрежа на територията на страната. Търговското дружество предоставя висококачествена универсална пощенска услуга и други пощенски, търговски и финансови услуги в съответствие с изискванията на Европейския съюз, със световния опит и непрекъснато растящи потребности на бизнес клиентите, обществото и крайния клиент.  В условията на либерализиран пощенски пазар и остра конкуренция, „Български пощи” ЕАД все по-активно търси нови пазарни ниши, обогатява своето портфолио, разнообразява дейността си в отговор на нарастващите клиентски изисквания, осигурява технологично конкурентоспособността си и своя просперитет.

За Юнимастърс: Юнимастърс Лоджистикс е динамична, дигитално-ориентирана компания за управление на веригата на доставки със седалище в България и дъщерни дружества в Румъния и Унгария. Тя е специализирана в предлагането на широка гама от иновативни решения, ориентирани към клиента в областта на транспорта, управлението на товари, договорната логистика, 3PL/4PL услуги и куриерски дейности. Компанията работи активно за постигане на видимост, прозрачност, динамично управление и оптимизация на куриерските си услуги, за да гарантира, че клиентите ще получат възможно най-доброто потребителско изживяване. Научете повече на www.unimasters.com