Юнимастърс отбеляза професионалния си празник с уебинар

За трета поредна година Юнимастърс отбеляза Европейския ден на веригата на доставките. И тази година компанията организира уебинар по случай професионалния си празник. Темата беше “Въздействието на COVID-19 върху логистиката – предизвикателства и възможности”.

Ситуацията с пандемията от коронавирус тревожи всички ни, защото всеки от нас е засегнат независимо дали пряко, или косвено. Всеки от нас се тревожи за бъдещето си и се чувства дискомфортно от наложените забрани и ограничения с цел намаляване разпространението на заразата. Затова и първата лекция от нашия уебинар беше посветена на общуването с клиентите. Росица Станева – менджър обслужване на клиенти, сподели добрите практиките в клиентското обслужване в ситуация като тази.

Отражението от пандемията върху сухопътните превози беше представено от гледната точка на Светослав Маринов – ръководител сухопътни решения в Юнимастърс. Той обръща и особено внимание върху последната миля – контактът с клиента. За всички мерки, които нашата компания взима в тази посока, можете да научите повече от видеото тук.

Хиляди самолети бяха приземени през последните седмици без яснота кога отново ще превозват пътници и товари. Положението при морските контейнери превози далеч не е по-розово. Своите наблюдения и прогнози сподели Мирослав Варналиев – ръководител морски и въздушни решения.

Складовите операции са друг важен елемент от веригата на доставки, който претърпява сериозни промени. Безопасността на служителите и дезинфекцията на помещенията и товарите е от първостепенно значение за ограничаване на пандемията COVID-19. Найден Митев – директор складови операции, разкри какви мерки са предприети Юнимастърс в това отношение.

Ако тази кратка ретроспекция на 60-минутния уебинар ви се струва недостатъчна, можете да изгледате цялото събитие тук:

За всички възникнали въпроси можете да се свързвате с Клиентски център на телефон 0800 800 00 или на имейл customerhub@unimasters.com.